Революційна українська партія в працях дослідників 1917-1920-х років - Березовський, О.М. (Сумський історико-архівний журнал, 2010)
Проаналізовано стан вивчення історії становлення та діяльності Революційної
української партії у працях дослідників 1917-1920-х років. Окреслено процеси, що
впливали на стан наукової розробки теми. Проанализировано состояние изучения истории и деятельности Революционной
украинской партии в работах исследователей 1917-1920-х годов. Очерчены процессы,
которые влияли на состояние научной разработки темы. The progress of researches of Revolutionary Ukrainian Party in in works of researchers
of 1917-1920th years was analyses. The processes are determined which had an influence
on the scientific work condition of the theme.