Дані про людські втрати на фронті у матеріалах німецької і радянської пропаганди (за інформацією окупаційних видань Сумщини та Радянського інформбюро 1941-1943 рр.) - Король, В.М. (Сумський історико-архівний журнал, 2010)
Автор зробив спробу порівняльного аналізу даних про людські втрати збройних
сил СРСР і Німеччини у матеріалах пропаганди обох воюючих сторін та результатів
наукових історико-статистичних досліджень. Автор сделал попытку сравнительного анализа данных о людских потерях
вооруженных сил СССР и Германии в материалах пропаганды обеих воюющих сторон
и результатов научных историко-статистических исследований. The author made an attempt at comparative analysis of the casualties of the armed
forces of the USSR and Germany in the propaganda materials of both warring parties and
the results of scientific historical and statistical research.