Деякі аспекти комплектування та мобілізації Сумського слобідського козацького полку в другій половині XVII-XVIII ст. - Корнієнко, О.М. (Сумський історико-архівний журнал, 2010)
У статті розглядаються основні особливості комплектування і мобілізації
особового складу Сумського слобідського козацького полку у 1659-1765 рр. і
аналізуються причини їх змін. В статье рассматриваются основные особенности комплектования и
мобилизации личного состава Сумского казацкого полка в 1659-1765 гг. и
анализируются причины их изменений. The article touches the main features of the manning and mobilization personnel the
Sumy cossak’s regiment in 1659-1765 and analyzes the reasons for their changes.