Описи сіл Великий Самбір та Малий Самбір 1760 р. - Дегтярьов, С.І. (Сумський історико-архівний журнал, 2010)
У публікації подається уривок з маловідомого документа, датованого 1760 р., який містить опис сіл Великий Самбір та Малий Самбір. Зроблено короткий огляд історії цих населених пунктів. В публикации подан отрывок из малоизвестного документа, датированного 1760 г., который содержит описания сел Большой Самбор и Малый Самбор. Сделано короткое обозрение истории этих населенных пунктов. We filed an excerpt from an obscure document, dated 1760, which contains descriptions of the villages of Great Sambor and Little Sambor. Made a short review the history of these settlements.