Povijest Ukrajine. Sazeta Ukrajine i ukrajinskog naroda od najstarijih vremena do Narancaste revolucije 2004. godine - Власенко, В.М. (Сумський історико-архівний журнал, 2010)
Рецензія на книгу: Povijest Ukrajine. Sazeta Ukrajine i ukrajinskog naroda od najstarijih vremena do Narancaste revolucije 2004. godine / Urednici: Duro Vidmarovic, Sergej Burda. Hrvatsko-Ukrajinsko drustvo. - Zagreb, 2009. - 380 s.