Волинська казенна палата - виконавець конфіскації маєтностей учасників польського повстання 1830-1831 рр. - Шевчук, Б.Л. (Сумський історико-архівний журнал, 2010)
Стаття висвітлює діяльність Волинської казенної палати стосовно
переведення в державну власність конфіскованих маєтків учасників польського
повстання 1830-1831 рр. Статья освещает деятельность Волынской казенной палаты по переводу в
государственную собственность конфискованных имений участников польского
восстания 1830-1831 гг. The article covers the activities of the Volyn Exchequer to transfer to state ownership
the confiscated estates of members of the Polish uprising the 1830-1831.