“Рапорт” як основний вид звітної документації адміністративних установ Лівобережної України першої половини ХІХ ст. (за матеріалами фондів Державного архіву Чернігівської області) - Леміш, Н.О. (Сумський історико-архівний журнал, 2011)
У статті розглянуто та проаналізовано рапорт як один з основних звітних
документів першої половини ХІХ ст.; визначено особливості його побудови та
функціонування. В статье рассмотрен и проанализирован рапорт как один из основных видов
отчетных документов первой половины ХІХ в.; определено особенности его структуры
и функционирования. The article focuses and analyzes the «rapor» as one of the main report documents the
first half of the ХІХ c., peculiarities of its construction and operation.