Майнові документи родини Розумовських (за матеріалами Державного архіву Сумської області) - Дегтярьов, С.І.; Тютюнник, В.В. (Сумський історико-архівний журнал, 2011)
Аналізуються майнові документи родини Розумовських за 1800-1801 рр., що
зберігаються у Державному архіві Сумської області. Вони пов’язані з розподілом
володінь останнього українського гетьмана К.Г.Розумовського між його найближчими
родичами і у своїй більшості публікуються вперше. Анализируются имущественные документы семьи Разумовских за 1800-1801 гг.,
которые хранятся в Государственном архиве Сумской области. Они связаны с
разделом владений последнего украинского гетмана К.Г.Разумовского между его
ближайшими родственниками и в своем большинстве публикуются впервые. Analyzes the documents of the family property Razumovskis for 1800-1801 years, that is stored
in the State Archive of Sumy region. They are related to split the last Ukrainian hetman K.G.Razumovsky
among his closest relatives. For the most part they are published for the first time.