Навчання цензорського складу Головного управління по охороні державних таємниць у пресі при Раді Міністрів УРСР - Кашуба, О.В. (Сумський історико-архівний журнал, 2011)
На основі архівних джерел висвітлено форми і методи навчання цензорів
Головліту УРСР. На основе архивных источников отражены формы и методы учебы цензоров
Главлита УССР. The forms and methods of studies of Golovlit censors of the USSR based on the basis
of archived sources are reflected.