Повстанський рух 20-х - 30-х рр. ХХ ст. на Сумщині - Корнієнко, О.М. (Сумський історико-архівний журнал, 2011)
Рецензія на книгу: Повстанський рух 20-х - 30-х рр. ХХ ст. на Сумщині: Т.1. / автор-упорядник: Іванущенко Г.М. - Суми: ФОП Наталуха А.С., 2011. - 340 с.: іл.