Страйки залізничників Сумської лінії Харківсько-Миколаївської залізниці в 1905 р. - Кудінов, Д.В. (Сумський історико-архівний журнал, 2011)
Розглядається суспільний рух залізничників на станціях Білопілля, Смородине і Суми
в період найбільшого піднесення Першої російської революції восени-взимку 1905 р. Рассматривается общественное движение железнодорожников на станциях
Белополье, Смородино и Сумы в период наибольшего подъема Первой русской
революции осенью-зимой 1905 г. Article main idea: Strikes of railway worker’s on the stations Bassy, Belopol’ye, Smorodinо,
Sumy right in the high point of the first Russian Revolution during autumn-winter 1905.