Видатний вчений-лісівник (до 150-річчя від дня народження В.Д.Огієвського) - Сорокина, Л.Ф. (Сумський історико-архівний журнал, 2011)
У повідомленні йдеться про відомого вченого у галузі лісівництва, уродженця
міста Кролевець Василя Дмитровича Огієвського. Наведені документи Державного
архіву Сумської області про нього. В сообщении рассказывается об известном ученом в области лесного дела,
уроженца города Кролевец Василия Дмитриевича Огиевского. Приведены документы
Государственного архива Сумской области о нем. The report talks about the famous scientist in the field of forestry, a native of the city
Krolevets Vasily Dmitrovich Ogievskogo. Presented documents of the State Archives of Sumy
region about it.