Еволюційні процеси в китайській економіці та необхідність трансформації моделі розвитку - Козка, В.М. (Економiчний часопис-XXI, 2012)
У статті розглянуто шлях КНР до набуття нею статусу наддержави, а також необхідні
корективи для подальшого процвітання китайської економіки. В статье рассмотрен путь КНР до приобретения ею
статуса сверхдержавы, а также необходимые коррективы для дальнейшего процветания китайской экономики. The article studies the way China established itself as a
superpower and discovers essential adjustments for further
prosperity of Chinese economy.