Конкурентоспроможність українсько-європейського транскордонного ринку соціально-медичних послуг - Блажевська, Н.С. (Економiчний часопис-XXI, 2012)
Розглянуто засади формування конкурентоспроможності прикордонних регіонів. Здійснено аналіз ринку українсько-європейського прикордонного ринку соціально-медичних послуг. Запропоновано систему реалізації
соціально-медичних транскордонних проектів. Рассмотрены принципы формирования конкурентоспособности пограничных регионов. Осуществлен
анализ украинско-европейского пограничного рынка
социально-медицинских услуг. Предложена система
реализации социально-медицинских трансграничных
проектов. Principles of forming competitiveness of frontier
regions are considered. A market of the Ukrainian-
European frontier market of social-medical services analysis is carried out.The system of realization of social-medical
transfrontal projects is offered.