Роль банку в муніципальному кластері - Карпінець, В.Й. (Економiчний часопис-XXI, 2012)
У статті дається авторське визначення муніципального кластера, обґрунтовується
доцільність входження фінансових установ в муніципальний кластер. В статье дается авторское определение муниципального кластера, обосновывается целесообразность вхождения финансовых учреждений в муниципальный кластер. In the article there is the author’s definition of municipal cluster. Appropriateness of financial institutions entering to the municipal cluster is substantiated.