Особливості Product Placement в Україні - Маліношевська, К.І. (Економiчний часопис-XXI, 2012)
У статті розглянуто особливості розміщення продукції (Product Placement) в Україні,
запропоновано інструменти щодо розробки та вдосконалення цієї рекламної технології, проаналізовано сучасний стан і перспективи використання технологій розміщення продукції в українському кіно, а також у розважальних програмах українських телеканалів. В статье рассмотрены особенности размещения
продукции (Product Placement) в Украине,предложены
инструменты для разработки и совершенствования
этой рекламной технологии, проанализированы современное состояние и перспективы использования
технологий размещения продукции в украинском кино, а также в развлекательных программах украинских телеканалов. In the article the considered features of Product
Placement in Ukraine. Instruments are offered on development and improvement of Product Placement, analyzes the
availability and use of technology placement of products in
the Ukrainian cinema, as well as in entertainment,Ukrainian
television channels.