Оптимізація використання виробничих ресурсів сільськогосподарськими підприємствами - Фарафонова, Н.В. (Економiчний часопис-XXI, 2012)
У статті показано, що за допомогою методів економіко-математичного моделювання можливо оптимізувати
наявні виробничі ресурси сільськогосподарських підприємств для виявлення резервів ресурсного потенціалу,
його раціонального використання та підвищення економічної ефективності господарської діяльності. В статье показано, что с помощью методов экономико-математического моделирования можно оптимизировать имеющиеся производственные ресурсы
сельскохозяйственных предприятий для выявления
резервов ресурсного потенциала, его рационального
использования и повышения эффективности хозяйственной деятельности аграрных предприятий. he article explored that with the methods of economic-mathematical modeling may optimization existing farm
inputs to identify reserve resources, rational use and
improve the economic efficiency of economic activity of
agricultural enterprises.