Інституційна складова адаптивності економічної поведінки фірми - Кондратьєва, Т.В. (Економiчний часопис-XXI, 2012)
У статті проаналізовано структуру інституціональної складової адаптивності
економічної поведінки фірми. Розроблено інституціональну концепцію забезпечення адаптивної гнучкості
економічної поведінки фірми на підґрунті аналізу динаміки трансакційних витрат. В статье проанализирована структура институциональной составляющей адаптивности экономического поведения фирмы. Разработана институциональная
концепция обеспечения адаптивной гибкости экономического поведения фирмы на основе анализа динамики трансакционных издержек. The institutional component of the adaptability of economic behavior of a firm is analyzed in the article.There has
been grounded the conception of providing adaptability of
economic behavior on the basis of analysis of transaction
costs.