Бюджетна незбалансованість як фактор фінансової нестабільності ЄС - Подвальникова, О.А. (Економiчний часопис-XXI, 2012)
У статті аналізуються особливості бюджетної системи Європейського Союзу, а також специфіка формування національних бюджетів держав – членів ЄС. Незбалансованість бюджету розглядається як причина фінансової нестабільності регіону. В статье анализируются особенности бюджетной системы Европейского Союза, а также специфика формирования национальных бюджетов государств – членов ЕС. Несбалансированность бюджета рассматривается как причина финансовой нестабильности региона. This paper analyses the budgetary system of the European Union, its characteristics and peculiarities of the national budgets of EU member states. Budget imbalance as a cause of financial instability in the region.