Концептуальні підходи до формування стратегії розвитку туристичної галузі - Бартошук, О.В. (Економiчний часопис-XXI, 2012)
У статті здійснено дослідження концептуальних підходів до формування стратегії.
Розкрито сутність і зміст поняття «стратегії розвитку» в контексті туристичної діяльності, досліджено етапи формування стратегії, розроблено концептуальну модель
формування стратегії розвитку туристичної галузі. В статье осуществлено исследование концептуальных подходов к формированию стратегии. Раскрыты
сущность и содержание понятия «стратегии развития»
в контексте туристической деятельности, исследованы этапы формирования стратегии, разработана концептуальная модель формирования стратегии развития туристической отрасли. Research of conceptual approaches of the formation of
strategy is implemented in the article.The essence and content of concept of «development strategy» in the context of
tourist activity are discovered, stages of the formation of
strategy are investigated. The conceptual model of the formation of the tourism industry’s development strategy is
devised.