Проблема втрат бюджету від надання податкових пільг та шляхи її вирішення - Фільо, М.М. (Економiчний часопис-XXI, 2012)
У статті досліджено питання втрат бюджету від надання податкових пільг. Розглянуто теоретичні та практичні аспекти пільгового оподаткування в сучасних умовах розвитку економіки. Розроблено пропозиції щодо вирішення проблеми податкових втрат. В статье исследованы вопросы потерь бюджета от
предоставления налоговых льгот. Рассмотрены теоретические и практические аспекты льготного налогообложения в современных условиях развития экономики. Разработаны предложения по решению
проблемы налоговых потерь. The issues of revenue losses from tax benefits are investigated in the article. Theoretical and practical aspects of
preferential taxation under the present conditions of economic development are defined. Suggestions to resolve the
problem of tax losses are offered.