Оцінка факторів зовнішнього середовища, що впливають на економічну стійкість промислового підприємства - Матушевська, О.А. (Економiчний часопис-XXI, 2012)
У статті визначено та розглянуто фактори впливу зовнішнього середовища на
економічну стійкість промислового підприємства. В статье определены и рассмотрены факторы влияния внешней среды на экономическую устойчивость
промышленного предприятия. The paper identified and discussed factors of the external environment influencing the economic stability of the
industrial enterprise.