Визначення впливу основних чинників на величину операційного прибутку будівельних підприємств - Спірідонова, К.О. (Економiчний часопис-XXI, 2012)
Стаття присвячена оцінці впливу основних чинників на величину операційного прибутку будівельних
підприємств. На основі аналізу динаміки витрат та доходів і структури собівартості будівельної продукції
підприємств будівельної галузі було визначено основні чинники, від яких залежить ефективність діяльності
підприємств цієї галузі. Статья посвящена оценке влияния основных факторов на величину операционной прибыли строительных предприятий. На основе анализа динамики затрат,
доходов и структуры себестоимости строительной
продукции предприятий строительной отрасли были
определены основные факторы, от которых зависит
эффективность деятельности предприятий этой отрасли. The article is devoted to the estimation of influence of
the main factors on operating profit of building companies.
On the base of analysis of cost and income behavior as well
as cost structure of building product main factors that
influence effective activity of building companies were
determined.