Корпоративна релігія у системі стратегічного управління підприємством - Кочкіна, Н.Ю.; Хоменко, О.М. (Економiчний часопис-XXI, 2012)
Обґрунтовано стратегічні рішення щодо формування корпоративних релігій підприємств в умовах зниження
ефективності традиційних інструментів стратегічного управління. Сформульовано авторське визначення поняття корпоративної релігії. Виявлено відмінності між традиційним підходом до управління та корпоративною
релігією. Визначено конкурентні позиції підприємства зі сформованою корпоративною релігією. Обоснованы стратегические решения относительно формирования корпоративных религий предприятий в условиях снижения эффективности традиционных инструментов стратегического управления.
Сформулировано авторское определение понятия
корпоративной религии. Выявлено различие между
традиционным подходом к управлению и корпоративной религией. Определены конкурентные позиции
предприятия со сформированной корпоративной религией. The strategic decisions concerning corporate religion
formation are substantiated in the conditions of reduction
the traditional strategic management tools effectiveness.
The authors’ definition of corporate religion is formulated.
The difference between the traditional management
approach and corporate religion is revealed. The competitive advantages of the company with the corporate religion
are determined.