Економічна безпека як прояв національних економічних інтересів України - Федотова, Т.А.; Дмитренко, Е.Е. (Економiчний часопис-XXI, 2012)
У статті розглянуто основні аспекти,що впливають на економічну безпеку України і розвиток української економіки у цілому, виявлено критерії, за якими оцінюється економічна безпека держави, показано, що економічна
і національна безпека держави характеризує ступінь задоволення національних та економічних інтересів країни. В статье рассмотрены основные аспекты, которые
влияют на экономическую безопасность Украины и
развитие украинской экономики в целом, выявлены
критерии, по которым оценивается экономическая безопасность государства, показано, что экономическая
и национальная безопасность государства характеризует степень удовлетворения национальных и экономических интересов страны. The main aspects affecting the economic security of the
state and the development of Ukrainian economy in general were described in the article, also were determined creteria which evaluate the economic security of the state, was
shown that the economic and national security of the state
characterizes the degree of satisfaction of national and
economic interests of the country.