Методика економічного обґрунтування заходів щодо вдосконалення системи управління трудовим капіталом ресторанного господарства - Грек, Д.В. (Економiчний часопис-XXI, 2012)
У статті розглянуто підходи до системи управління трудовим капіталом. Наведено методику економічних
заходів щодо вдосконалення системи управління трудовим капіталом. В статье рассмотрены подходы к системе управления трудовым капиталом. Приведена методика экономических мер по совершенствованию системы управления трудовым капиталом. In the article the approaches to the management system of labor capital are considered. The methodology of
economic measures for management system of labor capital perfection is given.