Оцінка фінансової підсистеми підприємницького потенціалу лісогосподарських підприємств - Миргородська, А.П. (Економiчний часопис-XXI, 2012)
У статті обґрунтовано та здійснено оцінку показників, що обумовлюють фінансову
локальну підсистему як передумову формування інтегральної характеристики підприємницького потенціалу лісогосподарських підприємств. В статье обоснована и осуществлена оценка показателей, которые обусловливают финансовую локальную подсистему как предпосылку формирования
интегральной характеристики предпринимательского
потенциала лесохозяйственных предприятий. In the article the estimation of indicators which cause
financial local subsystem as the precondition of forming of
the generalizing integrated characteristic of enterprise
potential of the forestry enterprises is made.