Митно-тарифне регулювання в умовах лібералізації торгівлі - Плахотна, К.Є. (Економiчний часопис-XXI, 2012)
У статті розглянуто сучасний стан митно-тарифного регулювання зовнішньоекономічної діяльності, проблеми реалізації регуляторної, захисної, та фіскальної функцій
митного тарифу в процесі забезпечення економічної конкуренції на внутрішньому ринку. В статье рассмотрено современное состояние
таможенно-тарифного регулирования внешнеэкономической деятельности, проблемы реализации
регуляторной, защитной и фискальной функций таможенного тарифа в процессе обеспечения экономической конкуренции на внутреннем рынке. The article reviews the current state of custom-tariff regulation of foreign economic activity, problems of realization of regulating, protective, and fiscal functions of custom
tariff in the process of providing of economic competition
at the internal market.