Теоретичні засади та сутність бюджетної політики - Соловйова, Ю.М. (Економiчний часопис-XXI, 2012)
У статті розкрито сутність бюджетної політики як суспільно-економічної категорії,показано специфічні особливості бюджетної стратегії і тактики, висвітлено концептуальні
домінанти бюджетної політики, визначено її різновиди, принципи та методи в сучасних
умовах інноваційної модернізації економіки. В статье раскрыта сущность бюджетной политики
как общественно-экономической категории, показаны
специфические особенности бюджетной стратегии и
тактики, освещены концептуальные доминанты бюджетной политики, определены ее разновидности,
принципы и методы в современных условиях инновационной модернизации экономики. The paper disclosed the nature of fiscal policy as a
socio-economic category, showed the specific features of
the budget strategy and tactics, highlighted the conceptual
dominance of fiscal policy, defined its variants, principles
and methods of innovation in modern conditions of economic modernization.