Вектор розвитку організаційних форм логістизації національної економіки в Україні - Смерічевська, С.В. (Економiчний часопис-XXI, 2012)
Охарактеризовано фактори,що потребують логістизації національної економіки, визначено тенденції і напрями розвитку логістики в умовах неоекономіки, зроблено акцент на принципових змінах в економічному розвитку, які слід ураховувати у процесі логістизації, окреслено вектор розвитку організаційних форм логістики. Охарактеризованы факторы, определяющие необходимость логистизации национальной экономики, определены тенденции и направления развития логистики в условиях неоэкономики, акцентировано внимание на принципиальных изменениях в экономичес- ком развитии, которые необходимо учитывать в процессе логистизации,очерчен вектор развития организационных форм логистики. In the article the characteristic of the factors that determine the need of national economy logistization is given, trends and directions of development of logistics in terms of neoeconomics are identified, fundamental changes in the economic development that ought to be taken into account in the process of logistization are emphasized and the vector of development of organizational forms of logistics is defined.