Антикризові стратегії в медіа-сфері та секторі ікт світової економіки: специфіка взаємодії - Зернецька, О.В. (Економiчний часопис-XXI, 2012)
У статті досліджуються основні стратегії потужних компаній ІКТ та медіа імперій під
час і після глобальної економічної кризи, розглядається їх взаємодія, аналізуються результати багатомільярдних інтеракцій у цій сфері. В статье исследуются основные стратегии мощных
компаний ИКТ и медиа империй во время и после глобального экономического кризиса, рассматривается
их взаимодействие, анализируются результаты многомиллиардных интеракций в этой сфере. In this article the main strategies of the most powerful
ICT companies and media empires during and after the
global economic crises are investigated; the interaction
between them is specified and the results of this multibillions interplay are analyzed.