Використання сучасної концепції бенчмаркінгу при формуванні іміджу підприємств туризму та готельно-ресторанного бізнесу - Лобанова, В.А.; Бунтова, Н.В. (Економiчний часопис-XXI, 2012)
На основі аналізу сучасної ситуації на ринку туристичних послуг України авторами статті обґрунтовано
необхідність і актуальність використання бенчмаркінгу при формуванні іміджу підприємств галузі туризму. На основе анализа современной ситуации на рынке
туристических услуг Украины авторы статьи обосновывают необходимость и актуальность использования бенчмаркинга при формировании имиджа предприятий отрасли туризма. In the article coming from the analysis of modern situation on the market of tourist services of Ukraine, the authors
grounded a necessity and actuality of the use of benchmarking in the formation of the image of the tourism industry
enterprises.