Науково-методичний підхід до визначення кількісної характеристики рівня привабливості інвестиційних інструментів - Кобушко, І.М. (Економiчний часопис-XXI, 2012)
У статті проведено дослідження існуючих інструментів порівняльного аналізу інвестиційної привабливості
інвестиційних інструментів; розроблено науково-методичний підхід до визначення кількісної характеристики
рівня привабливості інвестиційних інструментів на прикладі акцій вітчизняних емітентів. В статье проведено исследование существующих
инструментов сравнительного анализа инвестиционной привлекательности инвестиционных инструментов; разработан научно-методический подход к определению количественной характеристики уровня
привлекательности инвестиционных инструментов на
примере акций отечественных эмитентов. The article presents the analysis of the tools of comparative analysis of investment attractiveness of investment
instruments; scientific and methodical approach to determining the quantitative characteristic of the level of attractiveness for investment instruments on the example of
domestic issuers shares was developed.