Розвиток українських інвестиційних фондів: сучасний стан та перспективи - Нетесаний, Ю.В. (Економiчний часопис-XXI, 2012)
Розкрито сутність інвестиційних фондів та проаналізовано їх сучасний стан.
Описано види інвестиційних фондів у корпоративній сфері та розглянуто їх головні
риси. Визначено основні тенденції розвитку інвестиційних фондів. Раскрыта сущность инвестиционных фондов и
проанализировано их современное состояние. Описаны виды инвестиционных фондов в корпоративной
сфере и рассмотрены их главные черты. Определены
основные тенденции развития инвестиционных фондов. In the article the essence of investment funds is
described and their current state is analyzed. The types of
investment funds in the corporate world are described and
their main features are given. The main trends in the development of investment funds are specified.