Необхідність формування стратегії інноваційного розвитку підприємств машинобудування - Краснокутська, Ю.М. (Економiчний часопис-XXI, 2012)
У статті досліджено методичний підхід та проведено аналіз сучасного стану
підприємств машинобудівної галузі. Обґрунтовано необхідність формування стратегії,
орієнтованої на інновації. В статье исследован методический подход и проведен анализ современного состояния предприятий
машиностроительной отрасли. Обоснована необходимость формирования стратегии, ориентированной на
инновации. In the article an investigational methodical approach
and the analysis of the modern state of enterprises of
machine-building industry are conducted. Need of forming
of the strategy oriented to an innovations is shown.