Методи контролю у сфері господарювання: теоретичний та праксеологічний аспекти - Бардаш, С.В.; Осадча, Т.С. (Економiчний часопис-XXI, 2012)
Визначено сутність та місце методів контролю в системі наукових знань, проаналізовано погляди науковців
на методи і форми контролю як складне поліморфне явище, уточнено сутність, склад, відмінності та
взаємозв’язок між методом і формою контролю. Определены сущность и место методов контроля в
системе научных знаний, проанализированы взгляды
ученых о методах и формах контроля как сложном
полиморфном явлении, уточнены сущность, состав,
отличия и взаимосвязь между методом и формой
контроля. The essence and the place of methods of control in the
system of scientific knowledge are defined, analyzed the
views of scientists concerning the selection of methods
and forms of the control as difficult polymorphic phenomenon, nature, composition, distinctions and relationship
between the method and the form of control are specified.