Методичне забезпечення мотивації енергозбереження на гірничозбагачувальних підприємствах - Темченко, Г.В. (Економiчний часопис-XXI, 2012)
Розглянуто механізм поетапного формування і реалізації процесу оцінки мотивування трудової діяльності працівників на сучасному гірничозбагачувальному підприємстві з позицій енергозбереження в умовах стабільного підвищення вартості матеріальних ресурсів. Рассмотрен механизм поэтапного формирования и реализации процесса оценки мотивации трудовой деятельности работников на современном горнообогатительном предприятии с позиций энергосбережения в условиях стабильного увеличения стоимости материальных ресурсов. The mechanism of step-by-step forming and implementation of process motivation of labor activity the workers on modern ore-dressing enterprise from the positions of energy-saving in terms stable increasing material resources is considered.