Інструменти механізму інтенсифікації виробництва промислового підприємства - Шарко, В.В. (Економiчний часопис-XXI, 2012)
У статті визначено шляхи, основні напрями та інструменти інтенсифікації виробничої діяльності вітчизняних промислових підприємств. В статье определены пути, основные направления и инструменты интенсификации производственной деятельности отечественных промышленных предприятий. In this article we establish the main directions and tools of intensification of production of domestic industry.