Методичні основи оцінювання економічних інтересів туристичних підприємств - Бойко, М.Г. (Економiчний часопис-XXI, 2012)
У статті представлено методичні підходи до оцінювання економічних інтересів туристичних підприємств. Обґрунтовано доцільність застосування збалансованої системи
показників для дослідження процесу реалізації економічних інтересів туристичних
підприємств. В статье представлены методические подходы к
оценке экономических интересов туристических предприятий. Обоснована целесообразность применения
сбалансированной системы показателей для исследования процесса реализации экономических интересов
туристических предприятий. The article presents the methodological approaches to
assessing the economic interests of tourism enterprises.
Expediency of a balanced scorecard for the study of the
implementation of the economic interests of tourism enterprises is justified.