Порівняння ефективності застосування інноваційних стратегій розвитку в різних країнах світу - Хайбулаєва, К.О. (Економiчний часопис-XXI, 2012)
У статті здійснено порівняння та аналіз особливостей інноваційних стратегій, які
застосовуються в різних за рівнем економічного розвитку країнах світу. Окреслено перспективи росту економіки країн у разі впровадження тієї чи іншої моделі стимулювання інноваційного розвитку. В статье осуществлен сравнительный анализ особенностей инновационных стратегий, которые применяются в разных по уровню экономического развития
странах мира. Очерчены перспективы роста экономик
стран при использовании той или иной модели стимулирования инновационного развития. The article is comparing and analyzing the features of innovative strategies that have been used and applied in various economic developments of countries. Also, it is paid attention to the research prospects of economic growth of countries in the application of a model to stimulate innovation.