Теоретичні аспекти портфельного інвестування недержавних пенсійних фондів у контексті розвитку світових ринків капіталу - Мудра-Рудик, Я.А. (Економiчний часопис-XXI, 2012)
У статті висвітлено результати аналізу традиційних та сучасних теорій і методів, що
мають забезпечити ефективне інвестування пенсійних заощаджень. Запропоновано
деякі моделі та стратегії портфельного інвестування, покликані допомогти недержавним пенсійним фондам
реалізувати ефективну інвестиційну політику. В статье отражены результаты анализа традиционных и современных теорий и методов, которые должны обеспечить эффективное инвестирование пенсионных сбережений. Предложены некоторые модели и
стратегии портфельного инвестирования, призванные
помочь негосударственным пенсионным фондам реализовать эффективную инвестиционную политику. In this article have been designed the results of the
analysis or modern theories and methods to ensure effective investment of pension savings. Separate models and
portfolio investment strategies have been grounded which
designed to help the private pension funds to implement
effective investment policy.