Порівняльна характеристика демографічніх факторів розвитку країн БРІК - Семенишина, З.Р. (Економiчний часопис-XXI, 2012)
У статті визначено основні тенденції розвитку людських ресурсів країн БРІК та їх
вплив на економічний розвиток країн цієї групи. Значну увагу приділено дослідженню
особливостей і результатів соціально-економічних реформ, які були впроваджені
країнами БРІК з метою підвищення рівня життя населення. В статье определены основные тенденции развития человеческих ресурсов стран БРИК и их влияние
на экономическое развитие стран данной группы. Значительное внимание уделено исследованию особенностей и результатов социально-экономических реформ, которые были внедрены странами БРИК с
целью повышения уровня жизни населения. The article outlines the main trends in the development
of human resources of the BRIC countries and their impact
on economic development of the group. Special attention is
paid to the study of the characteristics and outcomes of
social and economic reforms that were implemented in
BRIC to improve population live standarts.