Теоретичні засади трансформації інвестиційного процесу в умовах глобалізації - Навроцька, Н.А. (Економiчний часопис-XXI, 2012)
Проведено критичний аналіз теоретичних підходів до визначення сутності інвестиційного процесу. Уточнено напрями трансформації основних параметрів інвестиційного
процесу під впливом глобалізації. Проведен критический анализ теоретических подходов к определению сущности инвестиционного процесса. Уточнены направления трансформации основных параметров инвестиционного процесса под
влиянием глобализации. The critical analysis of existing theoretical approaches
to understanding the investment process is conducted.The
trends changing the basic parameters of the investment
process under the influence of globalization are specified.