До 80-річчя академіка НАН України Матвєєва Валентина Володимировича (Проблемы прочности, 2009)
10 листопада 2009 р. виповнюється 80 років від дня народження та 53 роки науково-педагогічної діяльності відомого українського вченого в галузі динаміки і міцності машин, доктора фізико-математичних наук, професора, заслуженого діяча науки України, лауреата Державної премії СРСР, академіка НАН України Валентина Володимировича Матвєєва.