До 55-річчя кандидата філологічних наук, доцента В.Б.Звагельського (Сумський історико-архівний журнал, 2010)
22 грудня 2010 р. виповнилося 55 років від дня народження відомого філолога, краєзнавця, історика, кандидата філологічних наук, старшого наукового співробітника, доцента Віктора Борисовича Звагельського