Якімова Антоніна. Українці в Болгарії: філософія історичного буття - Власенко, В.М. (Сумський історико-архівний журнал, 2011)
Рецензія на книгу: Якімова Антоніна. Українці в Болгарії: філософія історичного буття. - Софія, 2011. - 100 с.