Книгозбірня монастиря Ордену босих кармелітів у Вишневці: історія та книгознавча характеристика фонду - Ціборовська-Римарович, І.О. (Рукописна та книжкова спадщина України, 2009)
Публікація присвячена історії бібліотеки Вишневецького монастиря Ордену босих кармелітів. На основі історико-книгознавчого аналізу стародруків з її фондів та рукописних джерел висвітлюється склад і зміст бібліотечного фонду, шляхи його комплектування та доля книжок після закриття монастиря. The publication is dedicated to the history of the library of the Vyshnevetsky
monastery of the Order of Discalced Carmelites. On the basis of the historical-bibliological studies of the black-letter books from its funds and manuscript sources the composition and the contents of the library stock, the ways
of its book acquisition and book destinies after the closure of the monastery