Книгозбірня “Студіону” (1909–1940) у фонді Львівської національної наукової бібліотеки України ім. В. Стефаника: видання ХІХ – першої половини ХХ ст. - Кривенко, М.О. (Рукописна та книжкова спадщина України, 2009)
На основі виявлених у фонді ЛННБУ видань з книгозбірні “Студіону” охарактеризовано її колекцію друків ХІХ – першої половини ХХ ст. Основний акцент зроблено на реконструкції картини переміщення книжкової спадщини “Студіону” у сховищах академічної установи. On the basis of the publications from the “Studion” library revealed at
the LNSLU its collection of printed materials of the 19 – the 1st half of the
20th century is given detailed description. The main attention is focused on
reconstruction of the process of moving around the “Studion” book heritage in
the stock of academic institution.