Наукова періодика Київської духовної академії другої половини ХІХ – початку ХХ ст.: перші знахідки з історіографії періоду до 1919 р. - Деменко, Л.М. (Рукописна та книжкова спадщина України, 2009)
Репрезентовано матеріали, що висвітлюють історіографію наукової періодики Київської духовної академії другої половини ХІХ – початку ХХ ст. у виданнях до 1919 р. The data covering the historiography of the scientific periodicals of the
Kyiv Ecclesiastical Academy of the 2nd half of the 19th – beginning of the
20th century in the publications up to 1919 is provided.