Впровадження автоматизованої системи управління фінансовими потоками - Подчасова, Т.П.; Романчук, Ю.В.; Конопляник, П.О. (Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем, 2011)
Розглянуто аспекти впровадження автоматизованої системи управління на великому державному підприємстві. В якості платформи впровадження використовується "ІС:Підприємство 8". Aspects of introduction of the automated control system at the large state enterprise are considered. As an introduction platform it is used "1C: the Enterprise 8".